Over ons

Het Paleis bevindt zich in de historische binnenstad van Amsterdam. Onze 17e eeuwse grachtengordel is inmiddels een door UNESCO beschermd werelderfgoed. Onze gasten komen vanuit de hele wereld, maar het Paleis houdt ook gewoon van haar buurt. Met een aantal buurtbewoners hebben we hele interessante samenwerkingen.

Wie zijn wij?

Paleis van de Weemoed is een uniek concept in Amsterdam. Amsterdam kent vele restaurants maar het Paleis van de Weemoed onderscheidt zich door de culinaire beleving compleet te maken met showelementen op het gebied van Cabaret en Variété. En dat alles op een bijzondere plek op de wallen in een ambiance met een warme uitstraling en knipoog naar het verleden.

De menukaart biedt een uitgebreide selectie van heerlijke en feestelijke gerechten. De basis vormt de Franse keuken, met wereldse invloeden. Alleen dagverse en hoogwaardige kwaliteitsproducten zult u op uw bordje geserveerd krijgen. Heeft u speciale wensen? Ons artistieke kookteam vervult ze graag. Natuurlijk bieden wij ook diverse lekkere hapjes en lunches.

Dinnershow op zaterdag. U bent welkom vanaf 19.00 uur, start show 19.30 uur. U dient de dinershow wel bij ons te reserveren.

Elke zaterdagavond wordt het Paleis van de Weemoed omgetoverd in PALEIS BURLESQUE.  U krijgt dan een drie gangen à la carte menu en een Burlesque show-optreden van onze artiesten voor €64,50.

Op maandag tot en met zondag hebben wij dinnershow mogelijkheden of op maat gemaakte bijeenkomsten of feesten, borrels, lunches, diners, vraag naar de mogelijkheden bij ons artistieke team:

T: 020 - 625 69 64 

Of stuur een email via ons contactformulier.

Contactpersonen:

Ron Wegman: Floor Manager

(sales, groepsreserveringen, banqueting, evenementen, artiestenprogrammering etc. etc.)

Emailadres: Ron@paleisvandeweemoed.nl

T: 020 - 625 69 64 

Leonie van Loon: Banqueting Manager en Financien

(sales, groepsreserveringen, banqueting, evenementen, artiestenprogrammering, financien)

Emailadres: Leonie@paleisvandeweemoed.nl

T: 020 - 625 69 64

Dennis Schellings: Chef Kok

Emailadres: Dennis@paleisvandeweemoed.nl

 

Het Paleis van de Weemoed is lid van:

Openingstijden:

Maandag: Open voor groepsreserveringen.

Dinsdag: Open voor groepsreserveringen.

Woensdag: Open voor groepsreserveringen.

Donderdag: Open voor groepsreserveringen.

Vrijdag: Open voor groepsreserveringen

Zaterdagavond open vanaf 19.00 uur. Burlesque Dinnershow, aanvang 19.30 uur. Ook groepsreserveringen mogelijk.

Zondag: Open voor groepsreserveringen.