Onze ligging en unieke inrichting maken het Paleis van de Weemoed uitermate geschikt voor het vieren van een feest of een andere vorm van samenzijn.

Met een capaciteit van 30 dinerende gasten, biedt het Paleis een ruime plek. Maar door haar prachtige art-deco interieur zal zij altijd intiem en warm aandoen.

Het muzikale en artistieke team en onze keukenbrigade kunnen uw feestje aankleden met entertainment van het hoogste niveau en de heerlijkste gerechten.

Wij verzorgen op maat uw bruiloft, personeelsfeestje, verjaardag, jubileum, presentatie, vergaderingen en nog veel meer.

Maak uw wensen kenbaar en bespreek dit met ons team!

Het Paleis van de Weemoed kunt u tegenkomen op de radio, televisie en in de bladen waarbij ons Paleis is gebruikt voor foto- en filmopnames en niet te vergeten mooie muzikale clips.

Het Paleis van de Weemoed heeft op culinair gebied een metamorfose ondergaan. Na het tienjarig bestaan is onze keukeninrichting geheel vernieuwd. Onze ervaren keukenbrigade staat garant voor een culinaire belevenis. Heeft u bijzondere wensen met betrekking tot allergiën, halal keuken, vegetarische menu's en dergelijke laat het ons dan weten. Wij zijn er klaar voor!

Naast onze dinnershows op zaterdagavond, bieden wij 7 dagen per week mogelijkheden voor groepsreseveringen, vraag naar de mogelijkheden.

Ook kunt u door de weeks op het terras dineren.  

 

Een clip van Jan Smit die bij ons is opgenomen.

 

Shoot Vougue Nederland.

 

 

 

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons prachtige theater restaurant.

Mail ons: via info@paleisvandeweemoed.nl of het contactformulier!