Welkom!

(klik op het piano icoontje voor muziek op deze site)

Nieuws

DONDERDAG 3 MEI QUEENS AT THE PALACE

starring dragqueens Victoria False en Asley Knight

ZATERDAG 5 MEI BURLESQUE DINNERSHOW

BEVRIJDINGSMAALTIJD 
https://www.4en5meiamsterdam.nl/nl/page/16977/paleis-van-de-vrijheid

starring La Sirène, haar meastros Stan en Jimmy en Burlesque danseres Miss Eva Blue 

Op 5 mei presenteren wij een theatrale en muzikale drie gangen bevrijdingsmaaltijd in de avond uren met internationale songs in vier talen, starring rasartiesten La Sirène / Wilma Bakker (zang), Jimmy Sernesky (drums, trompet) en Stan Haywood (piano) en een toefje Burlesque in classic Style.

Wij toasten alvast op een bijzondere avond met een glaasje bubbels bij binnenkomst vanaf 18.30 uur.

De show, drie sets van 25 minuten start om 19.30 uur en wordt afgewisseld met een drie gangen à la carte menu gedurende de avond tot 22.30 uur.
Door de vele kleurrijke liedjes nemen de performers het publiek mee op een reis door de tijd van 73 jaar bevrijding. Tijdens deze muzikale sets presenteren wij steeds een nieuwe gang met heerlijke verse ingrediënten, bereid door de chef-koks van het Paleis van de Weemoed.

Willkommen Bienvenue Welcome!

 

Welkom! Welkom bij Amsterdams mooiste en lekkerste theaterrestaurant. Fijn dat u er bent! Blader door deze site en laat u verbazen door onze verrassende culinaire en theatrale combinatie. Onze stal van artiesten, ons hartelijke personeel, onze smakelijke keuken en onze authentieke ambiance maken uw bezoek aan het Paleis van de Weemoed tot het perfecte avondje uit.

Elke zaterdagavond wordt het Paleis van de Weemoed omgetoverd tot "PALACE BURLESQUE".
Een avond met zorgvuldig geselecteerd entertainment, met een toefje Burlesque.  Een herontdekking van de prachtige theatrale zangstukken uit het verleden, uitgevoerd door flamboyante artiesten in de sfeer van een nachtclub. Een avond vol humor en vermaak, heerlijke gerechten, passievolle liefde, een lach en een traan.

Tijdens deze shows serveren wij u een drie à la carte gangen diner met dagverse producten, voor € 62,50 p.p.
Ontvangst om 19.00 uur. Showtime van 19.30 uur tot 22.30 uur.

Voor grotere gezelschappen kunnen wij op verzoek een andere muzikale, theatrale invulling verzorgen, dit in overleg met ons team. Voor artistieke mogelijkheden, bezoek onze artiestenpagina. 


Reserveren voor een dinnershow kunt u per telefoon 020 625 69 64 of per email direct via ons contactformulier.

Van maandag tot en met zondag hebben wij dinnershow mogelijkheden of op maat gemaakte bijeenkomsten of feesten, borrels, lunches, diners, vraag naar de mogelijkheden per telefoon 020 625 69 64 of per email direct via ons contactformulier.

 

Bedankt voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!