Welkom!

(klik op het piano icoontje voor muziek op deze site)

Nieuws

DECEMBER EKLE DAG WINTER WONDERLAND SHOW

We hebben nog beschikbaarheid op

Dinsdag 19 december
Woensdag 20 december
Donderdag 21 december
Zaterdag 23 december

Donderdag 28 december
Vrijdag 29 december & Zaterdag 30 december

Welkom! Welkom bij Amsterdams mooiste en lekkerste theaterrestaurant. Fijn dat u er bent! Blader door deze site en laat u verbazen door onze verrassende culinaire en theatrale combinatie. Onze stal van artiesten, ons hartelijke personeel, onze smakelijke keuken en onze authentieke ambiance maken uw bezoek aan het Paleis van de Weemoed tot het perfecte avondje uit.

Met ingang van September wordt het Paleis elke Zaterdagavond omgetoverd in PALEIS BURLESQUE, voor de BURLESQUE DINNERSHOW. U kunt beide avonden genieten van een heerlijke muzikale avond vol met zang en humor en bovendien live Burlesque dans acts op zaterdavond. 

Tijdens deze shows serveren wij u een drie à la carte gangen diner met dagverse producten, voor € 55 p.p.
Ontvangst om 19.00 uur. Showtime van 19.30 uur tot 22.30 uur.

In December wordt ons Paleis omgetoverd tot een Winter Wonderland Paleis. Dagelijks Winter Wonderland Show, een heerlijke dinnershow vol zang en humor met een dikke knipoog naar de Kerst. 

Tijdens de Winter Wonderland Show serveren wij een vier gangen à la carte diner, met dagverse producten, voor € 69 p.p.
Ontvangst om 18.00 uur. Showtime van 18.30 uur tot 22.30 uur.

Op 1e en 2e Kerstdag bent u ook van harte welkom om van onze Winter Wonderland Show te genieten. Op deze dagen serveren wij een 7-gangen diner voor € 89 p.p. 
Ontvangst om 17.00 uur; Showtime van 17.30 uur tot 22.30 uur.

Op Oudjaarsavond hebben wij onze fameuze New Years Eve Burlesque Party weer geprogrammeerd inclusief Burlesque show en een vier gangen à la carte diner.
Ontvangst om 20.00 uur, Showtime van 20.30 uur tot 23.30 uur met om 00.00 uur Happy New Year!

Voor grotere gezelschappen kunnen wij op verzoek een andere muzikale, theatrale invulling verzorgen, dit in overleg met ons team. Voor artistieke mogelijkheden, bezoek onze artiestenpagina. 


Reserveren voor een dinnershow kunt u per telefoon 020 625 69 64 of per email direct via ons contactformulier.

Van maandag tot en met zondag hebben wij dinnershow mogelijkheden of op maat gemaakte bijeenkomsten of feesten, borrels, lunches, diners, vraag naar de mogelijkheden per telefoon 020 625 69 64 of per email direct via ons contactformulier.

 

Bedankt voor uw bezoek aan onze website en graag tot ziens!